انواع پرینتر و کارتریج G&B

درباره پرینترها و کارتریج ها بیشتر بدانید

انواع پرینتر و کارتریج G&B

درباره پرینترها و کارتریج ها بیشتر بدانید

معرفی انواع پرینترها و نحوه خرید اونها یکی از مهمترین چالش های مشتریان این محصولات است. در اینجا مشخصات مختلف پرینترها رو با هم بررسی میکنیم.

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش شارژ کارتریج در کامتک بصورت کاربردی و عملی در سه جلسه برگزار میگردد. شناخت انواع تونر کارتریج و غلظت آنها از موارد مهم اولیه در شارژ کارتریج میباشد. تعمیرات کارتریج لیزری و شناخت بخش های آن بصورت کامل در کارگاه ماشینهای اداری کامتک توضیح داده خواهد شد. همچنین شارژ کارتریج جوهر افشان و هواگیری با دست و دستگاه از موارد مهم آموزش شارژ کارتریج جوهر افشان در آموزشگاه کامتک میباشد.

افرادی که از پرینتر استفاده می کنند حتما کلمات کارتریج و شارژ کارتریج برای شما آشنا می باشد.کابران توجه داشته باشید که برای اینکه خودتان بتوانید شارژ کارتریج را در محل انجام دهید نیاز به ابزاری خواهید داشت.جوهر یا تونر از نوع با کیفیت باید داشته باشید.مجهز به یک پیچ گوشتی و روزنامه یا کاغذی که بر روی آن بتوانید کارتریج ها را شارژ نمایید.برای آموزش شارژ کارتریج HP هچنین داشتن یک پارچه یا دستمال تمیز و نرم نیز از وسایل لازم برای مراحل شارژ کارتریج می باشد.

آموزش شارژ کارتریج چاپگر
بررسی کارتریج های لیزری و کارتریج های جوهرافشان از مدلهای اپسون، کنون و اچ پی
شناخت بخشهای مختلف یک کارتریج
آموزش کامل مخزنی نمودن پرینتر جوهرافشان
آموزش تعویض چیپ ست کارتریج لیزری
شناخت کارتریج اتو ریست cartridge
آشنایی با ابزار مورد نیاز شارژ کارتریج
آموزش شارژ کارتریج پرینتر رنگی لیزری
آموزش شارژ کارتریج پرینتر جوهرافشان

آموزش شارژ کارتریج
مرحله اول : درپوشی که مانند L هستش

با پیچ گوشتی چهارسو را که نگه دارنده درام است را باز کنید.

مرحله دوم : درپوشی که نگه دارنده درام است را برداشته و مراقب باشید که فنری که برای شاتر درام است را گم نکنید.

  (شاتر درام: حائلی که شبیه یک در متحرک کل درام را می‎پوشاند و از آن محافظت می‎کند.)

مرحله سوم :  فنر باید روی درپوش قرار گیرد.

مرحله چهارم و پنجم : کارتریج دارای دو نیمه است که یک نیمه را با دست راست و یک نیمه دیگر کارتریج را با دست چپ گرفته و نیمه درام و نیمه تونر را از هم جدا کنید و این عمل بصورت کشیدن دو نیمه در جهات مختلف هم انجام می شود.

مرحله ششم : در هنگام جداسازی مراقب باشید که درام آسیبی وارد نشود.

مرحله هفتم : در انتهای درام دارای چرخدنه های است را بلند کرده

در حالی که درام را برخلاف عقربه های ساعت می چرخانید به سمت خود بکشید.

آنقدر تا از محور خود خارج شود.بعد از در آوردن درام آن را با دستمال تمیز کرده و دور از نور نگه دارید.

مرحله هشتم : PCR را به دقت از جای خود بلند کنید . گریس‎های شفت PCR را با دستمال کاغذی تمیز کنید و مراقب باشید گریس با بدنه PCR تماس پیدا نکند. سپس PCR را توسط یک دستمال خشک بدون پرز تمیز کنید.

مرحله نهم : دو پیچ وایپر بلید (wiper blade) را باز کنید (شکل ۹).

وایپر بلید را با احتیاط از جای خود بلند کنید.

در صورت امکان آن را با دستگاه دمنده هوا تمیز کنید.

لبه پلاستیکی وایپر بلید را با دست یا دستمال تمیز نکنید؛ فقط هوا بگیرید.

تونر سوخته‎های داخل مخزن را خالی کنید و با هوای فشرده تمیز کنید.

مرحله دهم : بلید کارتریج را در کارتریج قرار داده و آن را ببندید.

مرحله یازدهم : محل قرار گیری PCR  را توسط گوش پاک کن تمیز کرده اید .

شما جایگاه سیاه رنگ PCR را به گریس هدایت کننده برق که معمولا سیاه رنگ است آغشته کنید.

PCR را در محل قرار گیریش نصب کنید.

مرحله دوازدهم : اول محور را درام را تمیز کرده و و محور را به گریس برق آغشته کنید.

مرحله سیزدهم : درام را در صورتی که برخلاف جهت حرکت عقربه های ساعت می چرخانید به محور وارد کنید.

مرحله چهاردهم : دو پیچ سمت چرخ دنده مخزن تونر وجود دارد که آنها را باز کنید و توجه داشته باشید.

نگهدارنده های مخزن دارای واشر تونر هستند. شما که اطمینان حاصل فرمایید که بسته شد است.

  • سیمین کناری
  • ۰
  • ۰

امروزه در بیشتر شرکت‌ها پرینتر، به یکی از ملزومات اصلی تبدیل شده است. چه دانشجو باشید، چه کارمند، برای پرینت اسناد خود به این وسیله نیاز خواهید داشت. حال سوال اینجا است، که شما چقدر در مورد پروسه پرینت اسناد می‌دانید؟ آیا ملزوماتی که، برای چاپ اسناد در این دستگاه به کار می‌رود را می‌شناسید؟ اگر جواب منفی است، در ادامه مقاله شما را با این ملزومات آشنا کرده و به معرفی انواع کارتریج می‌پردازیم.


اگر بخواهیم به صورت گرامری cartridge را برای شما معنی کنیم، باید بگوئیم cartridge در زبان انگلیسی معنای برابر با استوانه و یا فشنگ دارد. معنایی به نسبت نزدیک، به کاربردی که در پرینتر دارد.

cartridge چیست؟


حالا که با معنی کلمه cartridge چیست آشنا شدید، باید در مورد کاربرد کارتریج در پرینتر بدانید. جوهر یا تونری که، عکس‌ها و اسناد را برای شما چاپ می‌کند در کارتریج نگهداری می‌شود. به عبارت دیگر کارتریج منبع نگهداری تونر یا جوهر پرینتر شما است. همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، برحسب پرینتری که انتخاب می‌کنید کارتریج‌ها نیز به دو دسته لیزری و جوهری تقسیم می‌شوند.


کارتریج لیزری چیست؟


اکنون باید به سوال کارتریج لیزری چیست پاسخ دهیم. کارتریج لیزری درواقع نوعی پودر ریز بوده که از پلی استر ساخته شده است. جنس پلاستیکی پلی استر، الکتریسته را در خود نگه داشته و هر چیزی که دارای بار منفی باشد را به خود جذب می‌کند.
کارتریج تونر نیز، مانند کارتریج جوهری از بخش‌ها و اجزا‌های مختلفی مانند چیپست و کارتریج ساخته شده است. اما بخشی به نام درام، باعث تفاوت اصلی کارتریج تونر با جوهری می‌شود. این قطعه که تنها در کارتریج لیزری پیدا می‌شود، وظیفه چاپ با کیفیت تصاویر را بر عهده دارد. جالب است بدانید که، درام خود به دو دسته جدا از کارتریج و متصل به کارتریج تقسیم می‌شوند. کارتریج‌های لیزری برای چاپ اسناد و ظاهر شدن نیاز به گرما و حرارت دارند، به همین دلیل است که هنگام خروج کاغذ از دستگاه، برگه گرمای زیادی دارد.

کارتریج جوهری چیست؟


کارتریج جوهری چیست؟ این سوالی است که، هنگام آشنایی با انواع کارتریج به ذهن بسیاری خطور می‌کند. در قدم اول باید بدانید خود کارتریج‌های جوهری، به دو دسته دای و پیگمنت تقسیم می‌شوند، این تقسیم بندی به دلیل نوع جوهری بوده که درون آن‌ها به کار رفته است. کارتریج پیگمنت دارای رنگدانه و کارتریج دای نیز حاوی مایع رنگی است.
این دو کارتریج جوهری، از نظر قیمت و کیفیت تفاوت زیادی باهم دارند. نود و پنج درصد عنصر تشکیل دهنده کارتریج دای، آب است. همین موضوع باعث می‌شود، این کارتریج کیفیت پایین‌تری داشته و به همان نسبت از قیمت پایین‌تری نیز برخوردار باشد. اسناد و مدارکی که، با این کارتریج چاپ و پرینت می‌شوند در برابر اشعه فرابنفش و نورخورشید مقاومت چندانی ندارند. زیرا تنها لایه نازکی از آن‌ها، روی کاغد چاپ می‌شود، بنابراین بعد از مواجه با این دو عامل، به سرعت محو شده و از بین می‌روند.
اما جوهر پیگمنت، پودری فشرده شده داخل کارتریج است که در آنجا با آب مخلوط می‌شود. اسناد و مدارک چاپ شده با این جوهر، از حد معمول پر رنگ‌تر هستند و کیفیت بالایی دارند، همچنین جوهر پیگمنت با اکثر مدل پرینتر‌های مختلف سازگاری زیادی دارد. تمامی این عوامل موجب می‌شود جوهر پیگمنت، به نسبت قیمت بالایی که دارد فروش و طرفدار بیشتری از جوهر دای داشته باشد.


کارتریج استارتر چیست؟


بعد از خرید پرینتر جدید، متوجه می‌شوید که درون آن یک کارتریج نو قرار دارد. این کارتریج که اورجینال بوده، کارتریج استارتر نام داشته و تنها تفاوت آن با کارتریج‌های دیگر این است که حدودا ۴۰% آن پودر دارد. البته ظرفیت کارتریج استارتر بیشتر است ولی چون به صورت اشانتیون روی دستگاه قرار دارد، full نیست. پس از اتمام کارتریج استارتر، اگر آن برای اولین بار شارژ شود ۱۰۰% شارژ شده است.
 


نکات مهم در خرید کارتریج
یکی از مواردی که باعث افزایش عمر مفید پرینتر می‌شود، انتخاب و خرید مواد مصرفی مناسب برای آن است. برای بهترین انتخاب، باید چند نکات مهم در خرید کارتریج را بدانید.
ابتدا به یاد داشته باشید، که باید کارتریجی متناسب و سازگار با پرینتر خود انتخاب کنید. خرید کارتریج را از فروشگاه‌ها و مراکز معتبر انجام دهید، انتخاب کارتریج غیر استاندارد و نامناسب، به قطعات مختلف پرینتر گران قیمت شما آسیب خواهد زد و شما را متحمل هزینه‌های بسیار خواهد کرد. کارتریج خود را از برند‌ها و مارک‌های شناخته شده انتخاب کنید.
 

  • سیمین کناری
  • ۰
  • ۰

تفاوت پرینتر جوهرافشان و لیزری

اگر تصمیم به خرید پرینتر دارید و در انتخاب نوع پرینتر مردد هستید به چند نکته زیر توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:

1- قیمت کارتریج:
پرینترهای جوهر افشان بیشتر شامل پرینترهای رنگی هستند که 4 کارتریج رنگی دارند. در بیشتر پرینترهای رنگی جوهر افشان قیمت کارتریج ها بسیار زیاد و حتی نزدیک به قیمت خود پرینتر است. البته بعضی با استفاده شارژ کارتریج نیاز خود را برطرف میکنند که این کار ممکن است به هد پرینتر شما آسیب بزند. اما در پرینترهای لیزری این تفاوت قیمت کمتر است و قابل رقابت با پرینترهای جوهرافشان هستند.

2- کاغذ قابل چاپ:
پرینترهای جوهر افشان به دلیل استفاده از جوهر قابلیت چاپ روی انواع کاغذهای ضخیم و گلاسه را دارند. به این معنی که شما با چاپگرهای جوهرافشان می توانید یک عکس با کیفیت بسیار بالا روی کاغذ گلاسه ضخیم چاپ کنید. اما در پرینترهای لیزری نسبتا محدودیت بیشتری برای استفاده کاغذ وجود دارد و روی هر کاغذ با هر ضخامتی قابل چاپ نیستند.

3- سرعت چاپ:
اگر به دنبال یک پرینتر با سرعت چاپ بالا برای اسناد و مدارک هستید پرینترهای لیزری بهترین انتخاب هستند. پرینترهای جوهر افشان به دلیل چاپ با کیفیت عکس ها از سرعت کمتری نسبت به پرینترهای لیزری برخوردار هستند. 

4-نوع مواد مصرفی:
پرینترهای لیزری برای چاپ از پودرهای مخصوص استفاده می کنند که بعد از چاپ روی سطح کاغذ قرار می گیرند وحتی درصورت نازک بودن کاغذ به آن آسیبی نمی رسانند اما پرینترهای جوهر افشان به دلیل استفاده از جوهر سطح کاغذ را مرطوب میکنند و باعث ایجاد برجستگی هایی در کاغذ های نازک می شوند.

5-قابلیت ها و امکانات:
بعضی از مدل پرینترهای لیزری به صورت سه کاره یا چند کاره ساخته می شوند و همراه آن ها یک دستگاه کپی یا اسکن و یا حتی فکس عرضه می گردد. خرید این دستگاه ها بسیار به صرفه بوده و قابلیت ها و امکانات متفاوتی به کاربر ارائه می دهند. پرینترهای جوهر افشان عمدتا چنین امکانی ندارند و به صورت یک پرینتر بدون امکانات ارائه شده عرضه می گردند.

6-ابعاد کاغذ:
انتخاب ابعاد کاغذ در پرینترها امر مهمی است که تاثیر بسیاری بر قیمت پرینتر دارد. اگر اندازه A4 که اندازه عمده پرینترها است نیاز شما را برطرف می کند از خرید پرینترهای بزرگتر پرهیز کنید چون هزینه بسیار بالاتری نسبت به ابعاد معمول دارند.
پرینترهای لیزری عمدتا در ابعاد A4 عرضه میگردند اما پرینترهای جوهر افشان دارای تنوع ابعاد بیشتری نسبت به پرینترهای لیزری هستند.

7- حساسیت تجهیزات:
در چاپگرهای جوهر افشان استفاده از رنگ های با کیفیت تاثیر زیادی بر طول عمر چاپگر دارد. در صورتی که از رنگ های غیر اورجینال و بی کیفیت در پرینتر جوهر افشان خود استفاده کنید سریعا آسیب پذیر شده و نیاز به تعمیر پیدا می کنند. اما در چاپگر لیزری حتی با استفاده از پودرهای شارژ کارتریج آسیب جدی ندیده و می توانند مدت زیادی مورد استفاده قرار گیرند.

کیفیت چاپ کدام چاپگر بهتر است؟
پرینتر‌های جوهرافشان برای چاپ تصاویر و اشکال گرافیکی بسیار مناسب هستند ولی وقتی صحبت از چاپ سیاه و سفید صفحات متنی است، پرینترهای لیزری بهترین گزینه شما است.

در ابعاد چاپ نرمال، کیفیت متن چاپ شده در هر دو پرینتر لیزری و جوهرافشان یکی است. اما در هر صورت نیاز به چاپ فونت در سایز کوچکتر ، پرینتر لیزری بهتر از جوهرافشان عمل می‌کنند.

معایب چاپگر لیزری
چاپگر‌های لیزری رنگی، می‌توانند تصاویر و اشکال گرافیکی را چاپ کنند، اما تصاویر چاپی آنها، قابل مقایسه با پرینتر‌های جوهرافشان نیستند و کیفیت آن را ندارند.

بیشتر مدل‌های پرینتر‌های لیزری از نظر ابعاد و اندازه، بسیار بزرگ‌تر از پرینتر‌های جوهرافشان هستند و فضای زیادی را اشغال می‌کنند. همچنین قیمت خرید چاپگر لیزری، بسیار بیشتر از پرینتر جوهر افشان است.

معایب پرینترهای جوهر افشان
همانطور که اشاره کردیم، پرینتر‌های جوهرافشان برای چاپ تصاویر و اشکال گرافیکی بسیار مناسب هستند. پرینتر این فرایند را، از طریق ترکیب کارتریج مشکی با سه کارتریج رنگی انجام می‌دهد، ترکیب کارتریج‌ها با یکدیگر، کاری بسیار زمان‌بر است. همین مسئله موجب می‌شود، پرینتر‌های جوهر افشان سرعت چاپ کمتری، به نسبت پرینتر‌های لیزری داشته باشند.

یکی از نکاتی که در هنگام انتخاب پرینتر باید به آن توجه کرد، جدا از قیمت خرید و قابلیت‌های متعدد دستگاه، هزینه‌هایی است که افراد باید بعد از خرید پرینتر برای ملزومات و مواد مصرفی آن پرداخت کنند.

قیمت چاپگر جوهرافشان بسیار کمتر از پرینتر لیزری است. اما این مسئله شامل کارتریج آن نمی‌شود. قیمت هر کارتریج اصل جوهری، حدود یک سوم قیمت خرید پرینتر جوهر افشان خود است. ظرفیت آنها نیز بسیار کمتر از کارتریج تونر است و این بدان معنی است که شرکت‌هایی که حجم کاری بالایی دارند، هر ماه باید برای خرید کارتریج، حدود یک سوم قیمت پرینتر هزینه کنند.

کارتریج‌های جوهری قابلیت شارژ دارند. اما چون آسیب سخت افزاری به پرینتر می‌زنند و از عمر آن کم می‌کنند، شارژ آن توصیه نمی‌شود. کارتریج جوهری باید بعد از باز کردن پلمپ به سرعت استفاده شود، زیرا در صورت عدم استفاده در مدت  زمان کوتاه، خشک شده و دیگر کارایی ندارد.

 

جمع بندی:
با توجه به موارد ذکر شده پرینترهای جوهر افشان فقط در مواردی که می توانید درامدی از آنها داشته باشید به صرفه هستند و نسبتا هزینه زیادی دارند. اما پرینترهای لیزری با هزینه کم، سرعت بیشتر و کاربرد روزمره، امتیاز بیشتری نسبت به پرینترهای جوهر افشان دارند.

  • سیمین کناری
  • ۰
  • ۰

امروزه استفاده از پرینتر لیزری برای چاپ، اسکن، فکس و کپی در میان کاربران بسیار رایج شده است و تقریبا می توان گفت طرفداران چاپگرها بیشتر تمایل به خرید پرینتر لیزری پیدا کرده اند تا تهیه نمودن یک چاپگر جوهرافشان! در ایران شما با برندهای مختلفی جهت خرید یک کدام از این چاپگرهای لیزری مواجه نیستید و تنها این کمپانی های HP و Canon و همچنین Brother هستند که بصورت جدی و تخصصی در زمینه طراحی و تولید انواع پرینترهای لیزری فعالیت می کنند. در ادامه با ما همراه شوید تا شما را با مواردی مهم در خرید پرینتر لیزری آشنا نماییم.


نکات مهم هنگام خرید پرینتر لیزری


تک کاره یا چند کاره: اولین نکته ای که باید پیش از اقدام به خرید پرینتر لیزری به آن توجه داشته باشید، این است که آیا شما نیاز به یک چاپگر تک کاره دارید و یا اینکه به دنبال یک پرینتر چند کاره می گردید؟! پرینتر های تک کاره تنها موظف به انجام عمل چاپ چه بصورت رنگی و چه بصورت سیاه و سفید برای شما هستند و پرینترهای چند کاره از قابلیت های دیگری همچون اسکن، فکس و همچنین کپی نیز در این میان برخوردار می باشند. ناگفته نماند تک کاره و یا چند کاره بودن محصول بر روی قیمت آن تاثیرگذار است.

توان کاری: از مهمترین نکاتی که باید حین خرید یک چاپگر لیزری به آن توجه داشته باشید، میزان توان کاری آن دستگاه می باشد. پرینترها بسته به همین ویژگی مناسب استفاده در محیط های خانگی، اداری و همچنین دیگر مشاغل هستند و عموما نیز نباید بیشتر از حد توان کاری آن ها، از این نوع دستگاه های لیزری استفاده بعمل آورده شود! لازم به ذکر است توان کاری پرینترهای لیزری بین ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ برگه است و می توان قدرت آن را با توجه به کوچکی و یا بزرگی گنجایش سینی کاغذ محصول متوجه شد.

اتصالات محصول: از دیگر موارد مهم برای یک پرینتر، قابلیت اتصال آن به رایانه و یا دیگر گجت های هوشمند جهت چاپ انواع و اقسام فایل ها می باشد. تقریبا امروزه تمامی چاپگرها از پورت USB برای اتصال برخودار هستند اما خوب در این میان برخی مدل ها نیز از درگاه های اتصال دهنده ای همچون Ethernet و یا WiFi نیز برخوردارند که کار با خود را برای شما کاربران عزیز بسیار ساده و شیرین خواهند کرد.

قابلیت انجام چاپ دو رو: چاپ دو رو یا Duplex یک ویژگی نسبتا جدید و امروزی که برای پرینترها بحساب می آید، قابلیت چاپ دو رو برای آن ها می باشد که می تواند برای کاربرانی که دارای فایل های زیاد تصویری هستند و می خواهند بصورت پشت و رو بر روی برگه چاپ کنند، بسیار حائز اهمیت باشد.

سرعت چاپ: از دیگر موارد مهمی که معمولا خریداران از فروشندگان به هنگام خرید یک پرینتر لیزری سوال می کنند، سرعت دستگاه چاپگری است که آن را انتخاب نموده اند! سرعت پرینترهای لیزری عمدتا بین ۱۰ تا ۳۰ برگه در دقیقه است که البته این سرعت در برخی از مدل ها بیشتر و در برخی دیگر ممکن است کمتر باشد. با این حال ما به شما توصیه می کنیم که حتی المقدور به سراغ چاپگرهایی بروید که از سرعت ۲۰ برگه در دقیقه برخوردار هستند. فراموش نکنید گاهی سرعت بالا در فرآیند چاپ از کیفیت کار به شدت می کاهد.

سیستم تغذیه خودکار: تغذیه خودکار یا ADF نیز از دیگر ویژگی های برجسته برای یک چاپگر لیزری و یا جوهرافشان بحساب می آید. با وجود این ویژگی دیگر لازم نیست شما برای انجام عمل کپی یکی یکی برگه ها را در سینی پرینتر قرار دهید؛ زیرا این سیستم بطور کاملا خودکار عمل کرده و برای انجام کپی در مقیاس های بالا تک تک برگه ها را برداشته و آن ها را وارد دستگاه جهت چاپ و تکثیر می کند. لازم به ذکر است که سیستم تغذیه خودکار ADF کاملا حساس است و بایستی از کاغذهای کاملا صاف و بی نقص در آن استفاده نمود.

کیفیت خروجی: اغلب کیفیت چاپگرهای لیزری ۶۰۰dpi است که عموما نیز برای چاپ انواع و اقسام فایل های متنی و تصویری مناسب می باشد. البته ناگفته نماند که کیفیت چاپ در برخی از مدل های لیزری از چاپگرها متفاوت است و این بستگی به سطح پرینتر و همچنین کمپانی تولید کننده آن دارد.

قیمت پرینتر لیزری: قیمت پرینتر لیزری بسته به عوامل مختلفی دارد که ما در این مقاله به تعدادی از آن ها اشاره کردیم. منتها شما باید فارغ از توجه به قیمت یک چاپگر به ویژگی ها و قابلیت های در نظر گرفته شده برای آن توجه نمایید تا بتواند تمام نیازهای مختلف چاپی شما را تامین کند.

تا اینجا با چند نکته درباره انتخاب و خرید پرینتر لیزری آشنا شدیم. در ادامه لیستی از پرینترهای لیزری ارزان، با کیفیت و محبوب در بازار ایران را برای شما آماده کرده ایم. همه این پرینترها از کیفیت بالا و قیمت مناسبی برخوردار هستند.

پرینتر لیزری کانن مدل i-Sensys LBP6030B

پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M12w


پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M402d


پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M404dn


پرینتر چندکاره لیزری کانن مدل i-Sensys MF3010 به همراه تونر

 

پرینتر لیزری برادر مدل HL-L2365DW


پرینتر لیزری رنگی اچ پی مدل LaserJet M254NW


پرینتر لیزری چندکاره سامسونگ مدل Xpress M2070FW


پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet Pro M15a به همراه تونر


پرینتر لیزری اچ پی مدل LaserJet P2035

  • سیمین کناری